"JSEM ZKUŠENÁ VÝŽIVOVÁ PORADKYNĚ S MNOHALETOU PRAXÍ A POZNATKY, JAK STRAVA OVLIVŇUJE NEJEN NAŠI POSTAVU, ALE I NÁLADU A ENERGII"


Recepty

Vyzkoušejte recepty prověřené mými dětmi a klienty. Jedná se o zdravější varianty klasických jídel nebo jídla ve stylu LCHF.


Rychlokvašená zelenina "Pickles"

Rychlokvašená zelenina "Pickles"

Každá potravina, která prošla fermentací je pro naše tělo, především náš mikrobiom prospěšná. Obohatí se o prospěšné bakterie a zvýší se množství vitamínů. Čím dál více se ukazuje, že zdravý mikrobiom má vliv na obranyschopnost organismu, jelikož 70% imunity sídlí v našich střevech. Milióny bakterií, žijících v našich střevech buď imunitu podporují, to jsou ty přátelské nebo ji naopak škodí. Na stav naší mikroflóry mají vedle stravy vliv léky především antibiotika, nemoci nebo životní prostředí. A jak si takovou rychlokvašenou zeleninu připravit? Zde máte postup krok za krokem, abyste své imunitě mohli pomoci.

Přepuštěné máslo

Přepuštěné máslo

Určitě jste se minimálně v nějaké kuchařce setkali s označením Ghí neboli přepuštěné máslo. Tento tuk, který se získává přepouštěním másla je výhodné používat nejen pro jeho praktické vlastnosti, ale i ty zdravotní. Ne nadarmo je označováno za superpotravinu. Dle indické ayurvédy má mimořádné léčivé účinky.

Jsem expertkou na zdravý životní styl. Ukazuji klientům cestu, jak nebýt otrokem svých chutí. Jak si najít svobodu ve stravování, cítit se ve svém těle dobře, ovládat své chutě a navíc zhubnout.